**JESUS**KRISTUS**🇨🇭🐉POTÍŽISTA FAŠISTŮ, FAŠISTEK, FAŠISMU.. NA ZEMI.. 🕛 ,,JAKO".. ( ,,China strategie"..u nich, i ve světě, i v České republice ).. článek aktualizován dne: 21.2.2021

Za reklamy KRETÉNSKO PARAZITNÍ, případné, zvrhlé, například na chlast.. na alkohol a jiné zvrácenosti, mezi Mými www Linky, odkazy, 
v Mých TEXTECH, pododkazech od youtu.be NENESU ODPOVĚDNOST.
21.2.2021: Popovídal si..ne_i_pomyslně, Čmelda Brumla s kvítkem medovým, a popoletěl si na jiný.. To přec, Čmelda Brumla i: umí. ( TOLIKO K VERŠI MÉMU, S NÁZVEM: "KVÍTEK MEDOVÝ".. Toužebně i včelkami, i tou Májou.. kdes.. vyhlížený ) . Taktéž informativně pro provokatérskou FAŠISTICKOU KARTEL MAFII. 

22.2.2021: Jan Hamáček se vyjádřil prý přede 2 měsíci, směrem ku LIDU, zastoupené ostatními politickými stranami, které žádají pro LID dobrá odškodnění, že : ,,Nelze mít Německé služby za Rumunské daně. 
Jane Hamáčku.. (NEJEN.. ) Žijeme zde v České republice. 
Zapomeňte na starý model fašistický tak zvané předcovidové ekonomiky. Čím dříve se TO Lídrům států podaří, TÍM LÍP PRO LIDSTVO. 
NA 1.MÍSTĚ MUSÍ BÝT 
OCHRANA ŽIVOTŮ, ZDRAVÍ, 
LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI ve smyslu ustanovení Všeobecné deklarace Lidských práv OSN (což i SEN BOŽÍ Jest.. zejména, byť nejen..)
.. až po TÉ, to ostatní. 
~~
Když kdokoli dělá něco, a dělá to, a při tom, dělá, že je TO ,,JAKO", případně když tak mluví.. a není TO zrovínka ze 100% KOŠÉR, NENÍ TO ,,JAKO", ALE JE TO DOOPRAVDY (CHINA PODVRATNÁ, NEDŮVĚRYHODNÁ, STRATEGIE) 

TAK NAPŘÍKLAD:

22.2.2021: Když se kterákoliv vláda ČR za uplynulé čtvrt století tvářila, a tváří, JAKO že je vládou slušnou, a při tom obhospodařuje byť i jen jeden jimi ustanovený si paragraf SUŽUJÍCÍ LID FAŠISTICKY, tak to není vláda slušná, ALE JE TO RÁDOBY VLÁDA.. NIKOLI JAKO.. ÁLE: REÁLNĚ FAŠISTICKÁ. Více info o vládním  fašismu současném v ČR najdete v Mých textech. 

21.2.2021: Když Írán.. jeho představitelé, dělají jako že o jadernou bombu neusilují, při tom uran obohacují stále, jsou podle médií už jen kousek od toho, aby tu bombu měli, tak O NÍ USILUJÍ. A KDYŽ V TAKOVÝTO ČAS CHTĚJÍ VYPNOUT SLEDOVACÍ ZAŘÍZENÍ VÝROBY JÁDRA, ZNAMENÁ TO, ŽE BY MĚLY VOJENSKÉ JEDNOTKY NATO JIM TO PREVENTIVNĚ, DOKUD TU BOMBU NEMAJÍ, NEVRATNĚ A DŮKLADNĚ ROZBÍT. ABY UŽ JE A NIKOHO, TAKOVÉHLE CHOUTKY, ANI NOVĚ NENAPADLY, SI TAKHLE FAŠISTICKY POHRÁVAT. TAKHLE SE NESMÍ, JAK TO SE SVĚTEM KOULÍ NAPŘÍKLAD ÍRÁN, DĚLAT POLITIKA. TO BY TÓ DEMOKRATICKÝ SVĚT MOHL CO NEVIDĚT ZABALIT. A MĚLI BYCHOM NADVLÁDU SVĚTOVOU FAŠISTICKÝCH BARBARŮ NA N'tou, SPOLU S ISLÁMSKÝM PREJ ŽE KDES STÁTEM, A PODOBNĚ. A šéf MAAE se prý s Íránem dodl na místo toho na tom, že nebudou mít možnost kontroly Íránu jako doposud. No, TI TO S VÁMA, ÍRÁN, KOULEJÍ. UVIDÍTE, KAM TO DOKOULEJÍ. PROVOKUJÍ Tak  I OKOLNÍ ZEMĚ. Z TOHOHLE NIC DOBRÉHO NEKOUKÁ. S FAŠISMEM NENÍ RADNO VYJEDNÁVAT, NEBOŤ NIKDY NEVÍŠ OKAMŽIKU, KDY TĚ PODRAZÍ..NAPŘÍKLAD. 
PREJ, že dělají jádro pro mírové účely, ale postupně si začínají to dělat, aby jim příliš nikdo nekoukal pod ruku. Z toho se dá i usuzovat, že by mohli chtít například tajně vyrobený jaderný MATERIÁL, i v mini provedení,  a jiný, prodávat.. třeba i teroristům, stejně, jako například se to dá očekávat od KLDR.  A AŽ SE TAK KDY STANE, TÓ BUDE NA DĚLENÍ PRO DEMOKRATICKÝ SVĚT, ŽE ? A K TOMUHLE, ČI K OBDOBNÉ SITUACI, VÝVOJ ZBRANÍ NA ZEMI, JAKÝCHKOLI, SMĚŘUJE.  I UŽ SEM TAM JE. 
KDYŽ BY NEBYL, NEMĚLI BY TERORISTÉ ÚTOČNÍ SVĚTA STŘELNÉ, i TĚŽKÉ, ZBRANĚ..jakékoli.

21.2.2021: ,,PROFORMA RESPIRÁTOR" NA ÚSTECH ?? "Ministr zdravotnictví Blatný na fotce na webu Seznam.cz s rouškou na ústech s vousy, když odborníci jasně deklarují, že s vousy se snižuje těsnost mezi respirátorem a tváří..TO JE VIDĚT, S JAKOU VÁŽNOSTÍ K TÉMATU BLATNÝ PŘISTUPUJE. OBRAZ TEN MŮŽEME VIDĚT I NA POČTU DENNĚ MRTVÝCH NA COVID 19, NA STÁLE STOUPAJÍCÍM TRENDU JÍM..OBRAZEM i TÍM.. NOVĚ NAKAŽENÝCH OSOB..například.. 
JE TO TAKOVÝ OBRAZ, SOUČASNÝ, RÁDOBY MACHVELIE, ŘÍKAJÍCÍ:
HEJ, MINISTŘE, MINISTŘI A DÁMY TAMNÍ.. POVÍDÁNO, JE VÁM VÁMI si DÁNO.. PSÍ VOCAS i HONITI, A PŘI TOM SE i NA TROSKÁCH..i LIDU.. RÁDOBY si MACHVELIÁNSKY TOČITI.. IGNORANTI **MÝCH** TEXTŮ, A MUDr. MILANA KUBKA, KTERÝ HLÁSÁ TOTÉŽ, CO **JÁ**.. IGNORANTI UŽ PO 3/4 ROKU. JI, CHCETE TÓ DOKLEPAT DO VOLEB, S TÍMHLE OBRAZEM, KDY UMÍRÁ NA COVID 19 Přes 100 Lidí denně, už půl roku. Když byste Mne uposlechli, nemuselo to tak zdaleka být. Mrtví by se počítali v jednotkách denně na Covid 19, NE V DESÍTKÁCH, NE VE STOVKÁCH.. A MOHL UŽ BÝT OD TOHO I KLID. 
JENŽE BABIŠ a spol SE ROZHODL, ŽE MÁ PATENT NA :  ,,HONĚNÍ VOCASÍ". JE TO JAKO SE VŠÍM, V ČR ZA UPLYNULÉ ČTVRT STOLETÍ.. FAŠISTICKY, NYNÍ UŽ I BEZOHLEDNĚ K PŘÍMÉ SMRTNOSTI, KTEROU BEROU JAKO POLITICKOU STATISTIKU. ANI TEN RESPIRÁTOR NENÍ MINISTR ZDRAVOTNICTVÍ OCHOTEN NOSIT DLE DOPORUČENÍ ODBORNÍKŮ, A KVŮLI TOMU SE KAŽDÉ RÁNO OHOLIT. NEBÝVAL, CO SI VZPOMÍNÁM, SNAD VOUSATÝ.. NĚJAK ZPOHODLNĚL, LEČ PONĚKUD NEVHODNĚ. A ZROVNA, KDYŽ JE ZAPOTŘEBÍ, ABY SE HOLIL, ABY NE OHROŽOVAL OKOLÍ PŘENOSEM NÁKAZY VIRU, TAK ZROVNA ON, MINISTR ZDRAVOTNICTVÍ VŠEM UKAZUJE, ŽE VLASTNĚ ODBORNÍCI AŤ SI KLÍĎO KECAJÍ CO CHTĚJÍ, ON ,,SI TO UDĚLÁ" PO SVÉM. On, člen struktúry KARTEL MAFIE FAŠISTICKÉ VŮČI LIDU..BABIŠINCE a spol.. 
(viz související informace též zde: 

nebo například: 

CO JE TO CHINA PODVRATNÁ STRATEGIE ? 
NUTNO DOPLNIT SLŮVKA JAKÓ: KOMUNISTIC_CHINA PODVRATNÁ STRATEGIE.. 

TO JE STRATEGIE, JAKÝKOLI DOSTUPNÝM, I TŘEBA VE SPOLEČENSTVÍ LIDÍ NENÁPADNĚ A TRESTNĚ NEPOSTIŽITELNĚ NIČIT, ZNIČIT, JINÉHO ČLOVĚKA, ČI MORÁLKU LIDU, STÁT.
STRATEGIE MŮŽE OBSAHOVAT MNOHO RŮZNÝCH PRVKŮ, PROJEVŮ.. NÁPADNÝCH, I NENÁPADNÝCH. NAPŘÍKLAD I KLIĎASA VYTOČIT EMOČNĚ PO KAPIČKÁCH V ČASE, NA MAX. 
NEBO, TAK, I NAPŘÍKLAD, DOSAHOVAT I JINÝCH CÍLŮ, JAKO NAPŘÍKLAD VYŠTÍPAT HO Z BYTU, OBÍRAT HO O ČAS O ENERGII O ZDRAVÍ, ABY NA NĚ POŘÁD NA ŠMEJDY MYSLEL, ABY NEMĚL CHVILKU KLIDU. 
A JEŠTĚ SE MU VIDITELNĚ, ABY TO VIDĚL, CHICHOTAJÍ, ŽE TO VŠE JSOU POUHÉ NÁHODY, JINDY ZAS SE MU CHICHOTAJÍ, ŽE S NÍM HRAJÍ HRU NA ŠTVANCE, NAPŘÍKLAD S JEŽÍŠEM, TEDY SE **MNOU**. ŘÍKAJÍC TOMU ITÁLIE. CHCETE SI HRÁT SE MNOU HRU NA ŠTVANCE ? POHLÉDNĚTE DO ZRCADLA SI, TOHOŤ, NEVRATNĚ:

JAKO".. : i například.. ,,Stolečkoví " 

Aneb sousedovi nade Mnou
 v 5.patře a jeho spol.. 
rádoby EMOČNÍ TEROR VŮČI MNĚ, 
VE STYLU NOVODOBĚ 
 JAKUZO STRATEGIE
aneb JAK RÁDOBY NIČITI, ZNIČIT, DRUHÉHO ÚTOKY NA JEHO EMOCE
I V KOMBINACI SE SOUSEDSKÝM
MOBBING STALKINGEM:
( novinky.cz například, by to nazvali jen Potěmkinovsky:
ŠACHOVOU STRATEGIÍ.. 
sousedů těch si. ) kde snahou je Mbe štvát, naštvat, nazlobit.. protože PSYCHOLOGY TEROR jim našeptává, že nazlobenost se pak projeví v čase kdekoli i jinde, a dotyčný se tak sám připraví do problémů, znemožní. 
Ano, tohle je Putin Chino podvratná strategie. (Hru v ŠACH však ponechávám stranou, neboť ta hra si nezaslouží urážku přirovnání
 k takivýmhle HNUSŮM FAŠISTICKÝM V CHOVÁNÍ LIDÍ, BLIŽNÍCH,
 K SOBĚ NAVZÁJEM. ) 
25.4.2021..Sousedovic TITÓ, mající nejspíš blízko k Českému rozhlasu, 
kterýžto trvale si jede, dlouhodobě, vůči Mně uvedenou stdategii, kdy jsem se zbavil jak televize, se kterou oni kamarádíčkovsky TOTO jedou spolu, nyní jedou styl:
My ti zadupeme, zaboucháme, celodenně à TY se z toho posereš.. 
No, uvidíme, kdo bude mít nakonec posraný katě. Nic jinýho už jim nezbylo, že zbraní vůči Mně, které používali doposud, všechny jejich skryté zbraně, psychologicko fašisticky podvratné jimi Rádoby skryté, jsem ODKRYL, ZVIDITELNIL, a jsem je od zbraní těch, tím, že jsem jim vzal možnost televizně, rádiem, útočit na Moje smysly, kognitivní funkce, vnímání, odzbrojil, tak se zmůžou TITÓ a spol. ve válce své pro Mně jimi vedené už jen po kreténsku na
DUP DUP, BUCH BUCH.. 
sousedovic nade Mnou 
v 5.patře a spol. 

 Ponechávám na čtenářích, čtenářkách, ať si každý, každá, udělá obrázek.. OBRAZ o situaci, o stavu věcí. Můžete, například, zhlédnout i symboliku, či i "divadelní symboliku" v uvedených aktivitách jak stolečkáře, tak toho debila kolem domu BORDELÁŘE, NEJSPÍŠ 

i SPOJENĚ.

Máme v domě, dole v chodbě, kde bydlím, hned u vstupních dveří, takovou malou plechovou, schránku, uzavřenou. Na té zdi vypadá, jako takový i malý stoleček. 

A tak se partaj sousedská rozhodla, z jednoho.. dvou.. bytů, že Mne jím, tím stolečkem, bude šikanovat. 

A tak Mi reagují na Moje texty, a i nad rámec jich, Mi pokládají na ten ,,stoleček" různé předměty.. s cílem ponejspíš, udržovat Mne pokud možno naštvanýho. Srát Mne tak sem tam.. po kapičkách.. po kapkách.. A tak jsem jim asi tak po 5ti letech, co tohle snáším, napsal na ten stoleček tento Letáček:

Informace, které se neztratí..

..do domu:

Bydlím, bydlíš, bydlíme..

..rádi se i.. vidíme.. že? 

Něco na nervy například citronáři.. zdejšímu, rozhazovačnému jej vymačkaných z citronu slupek z oken kolem domu, a dalšího svého odpadu,

i "stolečkářům" zdejším..namísto černých tepláků..například,

na tomto "stolečku" rádoby jimi téměř i tak okultně oltářního.. a jiných

sem tam i vcelku nepříjemností kdy na něm..,

preventivně pak dle uvážení po poradě s ošetřujícím lékařem

pro pocit lepší pohody, možno všem:


Bylinka:

BIO "BRAHMI"

Centella asiatica

MENTAL ALERTNESS

ORGANIC GOTUKOLA

od: www.HealingNature.cz

prevence nemocí na:

www.Gifts-from-Heaven-one.blogspot.com

také na:

www. JESUS SCHOOL .sweb.cz

(například..)


**Jiří Pelíšek**

( ..bylinky tu s námi vždycky byly..

..říkávala jedna Moje kamarádka.. )


~~~

NO, Letáček ten.. se moc na stolečku neohřál. Strhli ho..kamsi..

~~~

Dále (obrázek si udělejte k tomu sami) :

20.2.2021 k večeru..na stolečku jako by náhubekodou, položený na chvilku, když jsem kolem něj procházel, předmět, podobný velkému zubnímu kartáčku.. Na Můj dotaz, kterej kretén tam pořád dává ty kraviny, jsem dostal u dveří domovních po chvíli, cestou na další nákup, odpověď, která by se dala vyložit, jako že jsem si měl stěžovat před rokem a půl.. 

~~

,,JAKÓ" pokračování:

19.2.2021 Reklamní panel v Obchodním centru Flora pokaždé, když jsem jej míjel, zobrazoval reklamu MC Donald Menu, hned několik metrů od tamní provozovny MC Donald, s textem:

KRAVINY ? Nemelem.

 NO, kdo ví, JAK ,,VONÍ" taková KRAVINA.. KRAVINEC.., ten.. ta.. si jistě na tom MENU MC Donald s chutí, a s obrazem KRAVINCE v mysli před očima ,,poMlaská." 

26.1.2021: . Tedy 3 dny po té, co jsem starostovi naší pražské městské části poslal emailem fotky bordelu, kterej kolem domu dělá vyhazováním odpadků z okna jeden.. ponejspíš z oněch dvou partají.. ze sousedů, coby si asi pocitově jaký že je asi kápo.. se žádostí o řešení situace Městskou částí.. Jsem vyšel z domu, na poštu, před domem omladina dospělá s fotoaparátem s teleobjektivem.., A DALA SI PRÁCI, A VYŠLA ZA MNOU NA POŠTU Dívenka, zahalená v kožíšku a v roušce, NA HLAVĚ MÍSTO ČEPICE PRASEČÍ UŠI VELKÉ NEHEZKÉ, VZALA SI POŘADOVÉ ČÍSLO..BYL JSEM HNED NA ŘADĚ, A ONA PAK HNED BYSTŘE PROŠLA KOLEM MNE NA AUTOBUSOVÉ ZASTÁVCE.. ZA PODPORY BLIKAJÍCÍCH O CCA 15 METRŮ DÁL HASIČŮ. Na Můj dotaz, osobně v hasičárně té, následně téhož dne, co u pošty 419 v ten čas dělali, mi službukonající hasič sdělil, že: ,,Nic velkýho, jen že prý hasili odpadkový koš". Při cestě domů z nákupu jsem se tedy zašel podívat na odpadkový koš u pošty, ále ohořelý nebyl. Naopak, byl plný bílých neohořelých papírů. Ani na popelnicích o několik metrů dál, odpadkových kontejnerech, jsem si nevšiml známek po ohni. 

Chtěl jsi Mne, sousede, z 5.patra, vytočit, dal jsem Vám šanci s tím přestat. Nechcete s tím přestat, tedy si si to slízejte. Tyhle řádky zde tedy dnes nejsou všechny uzavřený, ať se Lidé dozvědí, tedy, jakého mám podvraťáka za souseda..zákeřnýho.

Tenhle boj jsi, fašoune, prohrál. DEBILE, KTEREJ SE SCHOVÁVÁŠ, SCHOVÁVÁŠ SVOU IDENTITU, PŘESTOŽE JE JASNÝ, KDO JSI, NAJDE MNOU SOUSEDE.

MÁCHÁNÍ RUKAMA, NAPŘÍKLAD, VÁMI, RODINKO TA, JEDNÍM Z VÁS, KOLEM MNE VE STYLU JAKÓ ŽE SI HO HONÍ, VÁM NEPOMŮŽE. 

ANI TO, ŽE NEJSPÍŠ BYDLÍTE V BYTĚ TOM, KVŮLI TOMU, ŽE JEDEN Z VÁS JE BUĎTO POLICAJT, NEBO NĚCO TAKOVÝHO, ŽE MI ŠMÍRUJETE VŠE, MOBIL, POČÍTAČ..V REÁLNÝM ČASE. 

V DEN, KDY JSEM NAPSAL O TOM, ŽE MNOHO LIDÍ PROHRÁVÁ DENNĚ SVÉHO ČVAŇHÁKA, v návaznosti na www Link na tanec Flash Dance, TEDY cca 20.1.2021 PREJ ,,NÁHODOU" NĚJACÍ CHLAPI PŘEPADLI A FYZICKY ZMLÁTILI PARTNERA MOJÍ SESTRY, PREJ KVŮLI CIGARETĚ, ZAS JAKO BY NÁHODOU. PŘIPRAVUJI PODAT V TOMTO SMYSLU TRESTNÍ OZNÁMENÍ, "KRETÉNI ŠMÍRÁCKÝ." 

JÓ, TVÁŘEJ SE, TITÓ..NEJEDNOU, I JAKO KAMARÁDI, ALE VE SKRYTU, I NEPOKRYTĚ, KDYŽ SI MYSLEJ, ŽE SE ČLOVĚK NEMŮŽE BRÁNIT, UKAZUJÍ SVOU PODLOU ZÁKEŘNOU TVÁŘ. 

Onehdá, cca v roce 2019-2020, například, jsem potřeboval něco vyřídit v České spořitelně, ale ten den jsem už nezastihl žádnou z poboček, které jsem navštívil, otevřenou. Po návratu domů jsem našel na uvedeném zde mini temno okultním oltáři v domě, tedy na schránce společenství vlastníků bytů, knížku, položenou, s názvem: Pes Baskervilský. Jistě, tomuhle se dalo i pousmát.. jděme dál.. 

Onehdá, v roce 2020 při počátku v ČR 1.vlny pandemie Covid 19 jsem se, po té, co již byly vyhlášena vládní striktní opatření omezující 
i obchody, potkal v obchodě Tesco na Smíchově v Praze s Mou známou, i tehdy s Mou jednou možných potencionálních Lásek k soužití. Dal jsem jí dárek v podobě cca 7 vyrobených ručně z papírové kuchyňské utěrky. Tajy jsem ty roušky nosil, na trhu buďto nebyly, nebo byly předražené vůči poměrům ČR. Bedlivě nás při rozhovoru následující den sledoval pracovník ochranky, cestou na Mne jukl obraz reklamy světelného obracejícího se Bilboardu s nápisem: 
,,Kdo je Julie" ? 
Nebyla to Julie. Pracovala tehdy, a co vím, tak po více let, v obchodě jako pokladní. 
Trošku hsne tenkrát si o sobě řekli, co kdo a jak má, a od té doby jsme se neviděli. Dostala ode Mne také na Mne telefonní číslo na mobil, neozvala se. NÓ, a při návratu domů, po tomto setkání s ní, jsem na uvedeném zde temnookultně používané kaslíku společenství vlastníků bytů, tedy na tomto vzniklém tak ,,STOLEČKOVÍ", jak jsem to pro zdejší psaní pojmenoval, našel, aniž bych o to stál, nebo aniž bych to chtěl vidět, postavenou knihu, na které, na obalu knihy zepředu byla namalovaná sedící žena na jakýchsi schodech, či nad schody na židli s roztaženýma nohama, a z pod sukně jí vytékala říčka, či potok KRVE. Vruce nad hlavou držela injekční stříkačku. Název té knihy jsem ani snad nečetl, ale tu obálku knihy jsem na místě roztrhl, a vyhodil do odpadového kontejnerů před domem. Ta kniha bez obalu byla vizuálně normální, tak jsem jim ji tam ponechal, ba tom kaslíku.. na té schránce, STOLEČKU. 
A TAKHLE BYCH MOHL POKRAČOVAT, ZÁŽITKOVĚ VE VZPOMÍNKÁCH SE STOLEČKOVÝM, KOLIK DNÍ, TÝDNŮ, MĚSÍCŮ TADY BYDLÍM..ještě sem něco z toho doplním.. 
TOŽ TAKOVÉHO MÁM SOUSEDA A SPOL. ..NENÍ SÁM, MÁ RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY, 
KAMARÁDA S PARTNERKOU.. 
POKUD TOHLE VŠAK KDOKOLINAZÝVÁ HUMOREM, JÁ TOMU ŘÍKÁM 
,, FAŠISTICKÉ OBSKURNO". 
A tohle se děje v domě, našem, kde je instalovaný kamerový systém. 
VLONI, tedy v 2020 kolem Mne i před kamerami dvěma, neohroženě jeden z nich i s kámošem jiným, máchali rukama JAKO ve stylu tance ovšem i s pohybem ruky JAKO ŽE SI HO HONÍ.. po té, co druhý mi o pár dní před tím vyhrožoval, pokřikujíc na Mne do okna:
,,Pojď dolů, TY trapáku, já Ti ty brejle rozbiju.." Koukám dolů, a on pokračujíc:
,,No, TY, zpoza toho okna". 
Jeho přítelkyně vedle něho, z toho měla chichot. 
Po té jsem v reálném čase v souvislostech je na blogu zde, který sledujou intenzivně, jak jsem si všiml spolu s rádií a televizemi, upozornil, že pokud Mne napadnou fyzicky, budou se muset zodpovídat policii. A že jsem uplynulém čtvrt století cvičil bojová umění, že bych velmi nerad někomu v nutné sebeobraně ublížil. "
ONI jsou si tak jistí svým tímto 
,,FAŠISTICKO obskurním chováním, který jak zde uvádím, měli tendenci rozvést ve i fyzický, i mentální TEROR, ŽE TO KLIDNĚ VŠECHNO, PROVOZUJÍ PŘED AKTIVNÍM KAMEROVÝM SYSTÉMEM NAŠEHO DOMU.. 

JE 1.března 2021:
Včera neděle byla.. večer jsem telefonicky pohovořit o tématu tomto, tedy o fašistickém tom mobbingu vůči Mně s domovníkem. Je zároveň i správcem domu, stará se s mu milou firmou, i na základě zakázek z ,,Majetkové a.s", smluvní, Městské části Pražské naší, která pronajímá v domech těchto sídlištích byty, o ně, o ty byty, domy. Může to být i myslím, docela dobře melouch, pokud tomu člověk rozumí, i případně k důchodu. Pan správce umí být velmi zdvořilý. Byť při Mém nastěhování se do bytu mám vzpomínku na vzájemné setkání poněkud opačnou. Vše se za těch necelých 5 let, co tu bydlím, tak nějak plyne, klidně, krom té schránky. Pan správce Mi v závěru rozhovoru telefonického, po té, co jsem mu řekl, že Mám odposlouchávanej telefon, internet že Mi šmírujou vše, sdělil, že ta plechová schránka v domě je SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ. 
Tedy i JEHO. Jelikož tím pádem nejspíš se o ní stará on. Nojo, ale TO PAKO SOUSED a spol., mobbingovej, si z toho velkýho kaslíku udělali jakejsi I TEMNO MAGIJNÍ OLTÁŘ vůči Mně. 
 TEDY, SOUSEDE, NEOBLBUJ(TE) MNE. 
Ukazoval jsem kolemjdoucímu panu sousedovi jinému včera časopis, na té schránce, v čase, kdy řeším technikálie komunikace  s Mou sestrou po SMS, se kterou jsme se dlouho nevídali, kde na titulní stránce byl JAKÓ BY ZAS NÁHODOU.. nadpis: 
,,Co ničí sesterské pouto? 
Láska, nebo nenávist ?"
Pan kolemjdoucí soused se Mi smál.. 
,,Vy myslíte, že to je tady kvůli Vám" ? 
JE to taková, veselá, usměvavá kopa. 
NOJO..JENŽE STÁLE SE JEDNÁ O TÉMA NÁHOD A NÁHOD JAKO, JAKÓ, KDYŽ JDU KOLEM TOHO KASLÍKU A NA NĚM JAKÓ NĚCO TAKHLE MI PODSTRČENÝHO PO OČI, ABYCH TO NEPŘEHLÉDL, TÉMATICKY AŤ UŽ K TOMU, CO PÍŠU, NEBO CO ŘEŠÍM V  ŽIVOTĚ. A KDYŽ SI VEZMU KŠILTOVKU, DALI MI TO NA ZEM, ABYCH TO TÍM KŠILTEM NÁHODOU NEPŘEHLÉDL. JE TO TAKOVÝ BRNKÁNÍ NA NERVY, PO KAPIČKÁCH..MOBBINGOVĚ.
JÁ NEJSEM ČLENEM ŽÁDNÉ POLITICKÉ STRANY, ANI NEKANDIDUJU NIKDE V POLITICE, TOHLE SI OPRAVDU LÍBIT NECHAT NEMUSÍM !! 

2.března 2021: Tož tedy, takhle to dělají, tihle Rádoby China-komunistic státo i morálko podvratní šmejdi. 
Ale to je jen jeden z prvků této podvratné strategie. Lidé TITO toho umí NAVYMÝŠLET, NEGATIVNĚ, jak druhého buď deptat, týrat, utýrávat, parazitovat podvratně i tak, odrovnávat, rujnovat,.. tedy NAVYMÝŠLET toho umí TITÓ opravdu MNOHO. 
JDE VŽDY O: FAŠISMUS. 

A jestli si kdo myslí, že se Mi coby fašista kdy postaví beztrestně Ruky STVOŘITELE~BOŽÍ, do cesty, tak TÓ je na omylu. Stačí jen, pokud se jakýmkoli způsobem, dozvím o fašismu tom.. ale i pokud se o něm přímo nedozvím.. A z fašismu TOHOŤ, v čase zbyde jen prach. 

3.3.2021: Dopoledne cestou na nákup v rozhovoru s jednou ze sousedek domu zjišťuji od ní, že prý ty odpadky, citrónové vymačkané kůry jich hafo vyhazovat v minulosti ten debil na druhé straně domu, tedy na západní straně. Takže se buďto přestěhoval, tenhle Rádoby citrónní umělec na druhou stranu domu, nebo se prostě od toho prvního OPIČÍ. 

3.3.2021,15:45 Jdu si po návratu z nákupu vyfotit heký obrázek, který nakreslily děti křídami pod Mým oknem na dětském hřišti, a při zamykání bytu kdosi vchází, odemykaje do chodby. Zdvořile jsem tu postavu pozdravil, ale byl to ten jeden s obyvatelů domu, prozatím jediný z nich, který Mne za celou tu dobu byť 1x neodpovídá, jaksi poněkud nejspíš psychopaticky, na pozdrav. Vymlouvá se, že Mne neslyší. No, tak ale i kdyby Mne neslyšel, tak brýle, ani slepeckou hůl, na rozdíl ode Mne (brýle) NENOSÍ. Takže nejspíš MU zrak slouží i o něco Líp, jak Mně. Věkově jsme asi tak stejně. No, a tak dnes dělám úkrok u vstupních dveří do chodby, abych se podíval, jak se ten člověk jmenuje, z toho bytu č. 40 v našem domě. Nojo, v tu chvíli se dveře se jmenovkou jeho rozlítly, začal na Mne řvát, jaktó, že se dívám na jeho dveře, máchaje kolem Mne agresivně rukama. 
Opět zopakoval při tom, že Mne neslyší.
Podle Mne je to neurvalej bezcharakterní agresivní magor. Onehdá v metru, na stanici metra.. myslím, že to bylo Muzeum, Mne kdosi začal okopávat paty na nohou, se sápáním se po Mně zezadu jak jinak, nežli NÁHODOU.. pohlédnul jsem, po té, co jsem se z toho vyprostit, kdo to asi mohl být, cestou tou, a on to byl on, tenhle Můj soused z bytu č 40, se kterým bydlím na patře. Odhaduji, že to může být jeden z takovejch těch Rádoby si mafijních, hrající divadlo, leč, nevybral si příliš Kosmem, STVOŘITELEM, oblíbenou roli.
Pokud si kdokoli myslí, že se mám bát díky jeho fašistické agresivitě
například podívat na jeho dveře, 
tak to se velmi mýlí(š) sousede.

 3.3.2021: Včera jsem dostal ujištění od správce Městského bytového fondu, o tom, že zavolá na tu firmu, která zajišťuje úklid domu. Jejich autíčko, pracovní, zahradnické asi, parkovalo za domem, nikdo v něm nebyl, tak jsem telefonicky i následně emailem zaurgo al u správce domu Majetkové a.s.,aby už konečně ten svinčík kolem domu uklidil. 
NO, uklidil ho, všiml jsem si toho 12.3.2021.Leč KRETÉNI DEBILNÍ soused si ZASE ULEVIL ODHOZENÍM Z OKNA ALESPOŇ TŘEMI CITRÓNOVÝMI KŮRAMI NA TRÁVNÍK
 POD I MOJE OKNO.. TAKŽE BUDE DOBRÉ, POKUD TI, KDOŽ SE STARAJÍ O ZELEŇ, O ÚKLID VŮKOL, KOLEM NAŠEHO DOMU UKLÍZELI ČASTĚJI, A NE JEZDILI SE NA TEN SVINČÍK JEN DÍVAT. 

11.3.2021: STOLEČEK, tedy asi poštovní schránka společenství vlastníků domu, pohostila černou pletenou rukavici. 

 12.3.2021: STOLEČEK TEN dnes pohostil na sobě krásnou bílou, s jemnými proužky, asi košili, či halenku. Vše si to fotím. 

13.3.2021: Čtu si, na netu, jakousi podivnou zprávu o tom, že krokodýlu Dandoušovi vyhořel jeho zimní byt, kde přbýval doposud prý cca 20 let, při tom JAKO asi NÁHODOU ZROVNA NA CHVÍLI MI OD SOUSEDA NADE MNOU JDE JAKÝSI METAL PUŠTĚNÝ NA PLNÝ KOULE.. MÁM TÓ NAHRANÝ.. Tedy, bydlím na sídlišti na Jižním Městě v Praze cca 20 let součtem, ale takovejhle bordel, kterej je VIDĚT vůkol domu, SLYŠET, od sousedovic stávajícího, v patře nade Mnou, za celých nejen těch 20 let součtem na Jižním Městě, ale za celý život, doposud, i jinde, NEPAMATUJI. ABY SI NĚKDO DĚLAL Z OKOLÍ, Z BLIŽNÍCH, TAKOVOUHLE SVOU BORDELÁŘSKOU PRDEL. 
ZA PRDEL TU, JAK VIDNO, SLYŠNO, KE ČTENÍ I JEST, POVAŽUJÍ HOJNĚ I ČESKÁ MÉDIA 
"ČESKÝ LID" ..JAK UVÁDÍM DETAILNĚJI NA STRÁNCE:
a na jiných místech v Mých textech, například zde: www. JESUS SCHOOL 2 .blogspot.com ) JAK LZE VYSLEDOVAT Z JEJICH CHOVÁNÍ. 

TO TI, KDOŽ SLEDUJÍ KAMEROVÝ SYSTÉM NAŠEHO DOMU Z TOHO VŠEHO ASI I ZA TA LÉTA MAJÍ PRČU. 

19.3.2021: Tenhle Můj soused, z 5.patra o kterém vím, že Mi sleduje i emailing nějak, tedy vidí, co píšu i teď v reálném čase, dnes, v 11:36, po té, co jsem napsal v odpovědi spolku Milion chvilek.cz o tom, jací šmejdi s pokřivenými charaktery bývají obsazování do médíí za mikrofony, ochotní Rádoby třeba i deptat Mne, kde jsem zmínil i jednu bezpečnostní agenturu podle Mne pochybnou, na povel podle hradu, tak od chvíle po odeslání emailu tenhle soused Můj vyšiluje s repráky zas na plný koule. 
JAK jinak, nežli JAKÓ a NÁHODOU.. 
NÓ, tak uvidíme, sousede, kdo z koho. 
TÓ si myslíš, že jsi takový kápo? Že můžeš všechno ? 
Debile ? 
Čas dnes.. 1) ve 12:00 řešeno telefonicky se správcem domu..
2) 13:15 Zaslána informace emailem 
na Majetkovou a.s. o situaci té v našem domě. 
Už jen z uvedených zde několika příkladů, je zřejmé, že Můj soused z patra nade Mnou v domě má ať už přímo, nebo nepřímo například zprostředkovaně, o Mně v reálném čase on-line či bezprostředně po té, informace, kde se pohybuji, co a kde píši elektronicky.. jaké a komu i emaily. 
Z toho vyplývá, že musí jít o člověka i k tomuto vzdělaného, tedy ke slídění, i ta tím účelem technicky vybaveného na vysoké v tomto úrovni. Spolu s informacemi o Mně i například z bezpečnostního kamerového systému v Praze, ovšem, ve zneužití tak ilegálně tohoto všeho si, jen tak z plezíru, možná patolízalsky na zadání FAŠISTICKÝMI ŠMEJDY POLITICKO MEDIÁLNÍMI ČR, 
jak o tom píši například na blogu:
NO, JE TÓ JEN JEDEN ZAS Z MNOHA GRÁZLŮ, KTERÉ V ŽIVOTĚ POTKÁVÁM. A TÓ JDE O SOUSESA A SPOL. , NAJDE MNOU V PATŘE, KTERÝ ODHAZUJE Z OKEN BYTU SMETÍ, VYCUCANÉ CITRÓNOVÉ KŮRY, JEDNO KAM, JESTLI A TRÁVNÍK, ČI NA CHODNÍK, NEBÓ NA SILNICI.., KTERÝ SE I PŘEDVÁDÍ, JAK UMÍ OTOČIT KNOFLÍKEM HLASITOSTI ZVUKU SVÉHO RÁDIA..NA MAX.. například. Blbé bývá když takovíto grázli dostanou funkci, třeba i politickou.. Jsou to takoví, v politice, psychopatičtí, schizofreničtí, fašisté. Umíte si představit další trvání takových, už po čtvrt století v ČR vlád ? Tedy, LIDE, NEJSTE LI MASOCHISTICKY ZALOŽENÍ, 
Radši TÓ VOLEBNĚ už znovu 
ANI NEZKOUŠEJTE. 
!!! NEPOKOUŠEJTE !!! 
Co se snaží, zmíněný Můj soused a spol nade **Mnou** v patře vytvářením Rádoby dojmu TOHOŤ sdělit ?.. například: >> TOTO <<

24.3.2021 čas cca 19:50 : Při Mém pokojném nákupu v prodejně TESCO, kdy se Mi protrhl igelitový sáček s jablky, která se rozsypala do regálu, neváhal místní prodavač v bílém tričku zezadu ke Mně přiběhnout, a napomenout Mne hned, že: ,,TAM TY JABLKA NEPATŘÍ" ..pokojně jsem si dokončil nákup jablek do košíku, jedno jablíčko spadlé na zem Jsem zvedl ze země, a dal jsem jsem jej mezi ta ostatní jablka rozsypaná v regálu mimo nákupní zeleninové přepravky. Pana prodavače TOHOŤ v bílém tričku Jsem po té oslovil se slovy: ,,Je hezké, že Jste Mne přišel napomenout, ale Mně se s těmi jablky roztrhl pytlík. Oznámil Mi, že ,,proto je nemusím dávat na zem",vybral je při tom z toho regálu, a hodil je do papírového víčka od čehosi 
NA ZEM. 
NO, VIDĚT TÓ HYGIENA, NEJSPÍŠ BY TESCO SLÍZLO POKUTU. 
Já mu na to:  ,,Nekecejte, na zemi nebyly, na zem jste je dal Vy, mají být cca 30 centimetrů nad zemí, podívejte se, co jste udělal." Co on na to?? ,,ŽE prý si je odveze.." JÓ, takhle člověk, pokojně si nakupující, se při tom dozví, že udělal něco, co se nemá, a při tom jde o smýšlenou ŠIKANU. NÓ, SMŮŮLA..prodavače TOHOŤ v bílém tričku.. nosím u sebe bezpečnostně zapnutou videokameru, takže celá tahle scéna je zaznamenána celkem kvalitně na videu, které jsem ochoten případně, dát k nahlédnutí vedení TESCO ČR. 

8.dubna 2021: Počkal si, KRERÉN SOUSEDOVIC, až k našemu domu přijede úklidové autíčko, a po té jsou zase dnes vidět z okna odpadky. To jsme tady už s nepřizpůsobivými. No, uklízet to po Tobě KRETÉNI NEBUDU, ani správce domu, neboť jsme se shodli na tom, že bys ses nám akorát smál ZPOZA OKNA, TY DEBILE, A udělal výš to zase, MAGORE. 
NO, jak to tak vidím, KARTEL KRETÉNI MAJÍ SVÉ HOVADO I V NAŠEM DOMĚ, JEN SE ZAČAL OPIČIT TAKHLE PO SVÉM PŘEDCHŮDCI NA DRUHÉ STRANĚ DOMU, KTERÝ SE PŘESTĚHOVAL, NEBÓ JE TO ON. 
K OKNU RADŠI ANI MOC BLÍZKO UŽ NEPOLEZU, ABYCH SE NA TEN SVINČÍK NEMUSEL DÍVAT. 
SHRNUTÍ: TELEVIZI, RÁDIO, JSEM DAROVAL NA CHARITU, KRERÉN MI SABOTOVAL SIGNÁL, SABOTUJE MI INTERNET V NOTEBOOKU, TAKŽE HO NEPOUŽÍVÁM, JEN ZŘÍDKA, ZESABOTIVAL MI, ODPÁLIL, SLOT NĚKOLIKRÁT INTERNETOVÉ NEJSPÍŠ PŘES BLUETOOTH, TAKŽE JSEM SI MUSEL KOUPIT NOVÝ PŘÍSTROJ, MOBIL, ABYCH TO ZASE ZPROVOZNIL. ZAJÍMAVOSTÍ MŮŽE BÝT, ŽE TENHLE KRERÉN BYDLÍ NEJSPÍŠ V KONSPIRAČNĚ JAKSI POLICEJNÍM BYTĚ, NEBÓ VEDLE, či prostě v bytě jaksi pro společenko potřebné profese takové ČI POBLÍŽ. JSI PAKO, VYLÍZANEJ MOZEK. TOHLE NIKDO NORMÁLNÍ NEDĚLÁ. 
TAHLE KARTEL MAFIA, BLÍZKÁ ČESKÝM MÉDIÍM, OKRUHU MILOŠE ZEMANA, ANDREJE BABIŠE, které má svůj Agrofert jen o pár si bloků dál od našeho domu, 
SI Z TOHOTO UDĚLALA SPORT, S NESTOUDNOSTÍ SVOU JEJ NAZÝVAJÍC PROHÁNĚNÍ ZAJÍCE, MEDVĚDA..A PODOBNĚ, MAJÍC Z TOHO PLEZÍR. TAHLE VAŠE KARTEL IGRA SKONČÍ, TÍM SI BUĎTE JISTI. A AŽ SKONČÍ, BUDETE SE DÍVAT DO OČÍ SPRAVEDLNOSTI BOŽÍ. 
VY XINDLI. 

22.4.2021: U Sousedovic, tedy partaj nade Mnou, od cca 18.4.2021 si asi pořídili králíky, možná i sudokopytníky.. A TI SI ZVESELA CELODENNĚ, I VEČERY, I NOCEMI, DUPOU, A DUPOU, TANČÍ KOPYTY SVÝMI O STO ŠET.  ROHY PŘI TOM TITO ,,SUDÓ" V BYTĚ TOM U NICH MLÁTÍ O CÓ JEN V BYTĚ TOM MOHOU. 
JÓ, tak se dají vysvětlit zvuky od partaje nade Mnou z 5.patra.
No, ale naštěstí existuje kvalitní ochrana sluchu, dostupná v obchodech, a tak, povětšinou, když si ji instaluji, nic z toho nemusím poslouchat, i když by jim, Sousedovic těm, třeba i tuříni být celý zdevastovali. Jsou, bývají, s nimi doma, 
s těmi kopytníky, králíky, které si asi pořídili, a tak je na nich, aby si tury ty, tuříní Toť, vychovali, vycvičili, aby jim byt TITO v čase zcela nezdemolovali..například..

Popojděme dál:
Hybridní válka? 
JE MNOHO těch, kdož ji PRVOÚTOČNĚ zavedli, rozpoutali, a různě, i viz výše, i prostřednictvím legislativy, tak zvaných svých i zákonů, v této své China komunistic strategy válce podvratně parazitálně pokračují. V domnění, že se jim bude dobře žít. Například Papaláši dnešní tak rujnují svět budoucnosti, i svým dětem, svým vnoučatům, pravnoučatům.. 
TITÓ za účelem prdelení se podvratně tak systémům demokracie, používají i metody investmentu ve firmách, pokud možno těch strategických, států ve světě, v médiích, i webových. Jsou odhodlání zneužívat, a zneužívají, tak zvané umělé inteligence, i vědních oborů,včetně například genetiky. Vše probíhá ZÁKEŘNĚ. A Vše vždy, co jen můžou, to ZAPŘOU..PRAVDU TU, jak se říká, odmítnou. 
V médiích, i webových, tak můžeme různě nalézat mimo jiné i různé jednak nepravdy, také ZKAŽENOSTI VYDÁVAJÍCÍ SE ZA PRAVDU.  
Módou se stala, hybrudně prvoútočná, válka TĚCHTO FAŠISTŮ, FAŠISTEK, například i tiše, na kognitivní funkce Lidské, jako jsou: zrak, sluch, chutě, emoce..
NIC Z TOHOTO PODVRATNA, 
SI VŠAK ENERGIE KOSMU, 
STVOŘITEL~V Mojí vždy jednotě s Ním..
..Líbit beztrestně NENECHAJÍ. 
FAŠISMUS TEN VŽDY V ČASE OBRÁTÍ V PRACH, do posledního zrnka prachu FAŠISMU TOHOŤ. 
A nemusím při tom napsat ani slůvko. 
Energie KOSMU mají své vlastní ZÁKONY, 
ZÁKONITOSTI, 
PLATNÉ TRVALE pro všechny BYTOSTI, pro celý KOSMOS. 

UVEDU ZDE JEDEN PŘÍKLAD:
Energie grázla, grázlů (.. i například vůči Matce Zemi) na sebe nabaluje další a další takové ENERGIE, TYTO mají vždy přesah do jemnohmotného kvantového světa, jako VŠE, tedy jsou spojeny s energiemi s nimi rezonujícími v KOSMU, ty časem naberou na takové síle, že se projeví znásobeně na Zemi, například válkou, nebo bouří, hurikánem, tsunami.. zemětřesením, pohybem kontinentů..
Takto se pročistí energie ta, jak to v danou chvíli jde. Ovšem, STVOŘITEL ochraňuje ŽIVOT, CO TO JEN JDE. TAKŽE, POKUD LIDÉ ZAPŘÍČINÍ UVEDENÝM ZPŮSOBEM, TAKTO, JAKOUKOLI ŽIVELNÍ Katastrofu.. 
.. OBDOBNOU SITUACI.. , MOHOU SI ZA TÓ SAMI. 

SMUTNÉ NA TOM BÝVÁ, ŽE TO ODNÁŠEJÍ NEJEDNOU NA ZDRAVÍ, NA ŽIVOTECH, I TI, KDOŽ S GRÁZLOVSTVÍM TÍM, NEMAJÍ PŘÍMO CO DO ČINĚNÍ, A MNOHDY I LIDÉ DOBŘÍ, HODNÍ. A I TŘEBA NA JINÉM MÍSTĚ..JEJICH DUŠE MAJÍ VŽDY
 "BRÁNY RÁJE" OTEVŘENY DOKOŘÁN. 

PŮVODCE ENERGIE TÉ, NEGATIVNĚ PRVOÚTOČNĚ FAŠISTICKO PODVRATNÉ, V ČASE, DUŠI TU, DUŠE TYTO, VŠAK V ČASE TREST BOŽÍ~STVOŘITELE VEŠKERENSTVA, NEMINE. POKUD ČLOVĚK PROVOZUJE JAKÝKOLI DRUH FAŠISMU, A NECHCE SE STÁT UPŘÍMNĚ LEPŠÍM ČLOVĚKEM, NEPOMŮŽE MU.. DUŠI TÉ.. ANI ŽÁDNÁ, NAPŘÍKLAD PILULKA, ANI MODLITBA. NEBOŤ, TAKOVÁ CESTA TAKOVÉ DUŠE, JE CESTOU PEKEL SI. 

VŠE TOTO ZAČÍNÁ ZDÁNLIVOU I DROBNOSTÍ, ZDÁNLIVOU I NEPATRNOU PRVOÚTOČNOU NEGATIVITOU, KDE NA KONCI ŘETĚZCE TÉTO ENERGIE MŮŽE BÝT I NĚKTERÁ Z VÝŠE UVEDENÝCH POHROM. 
Pokud jde o **Mně**, Mně nikdo nebude říkat, či osočovat, z prvoútočné negativity, Já si velmi dobře uvědomuji důsledky, i souvislosti ŽIVOTA, SMRTI
A S TÍM SOUVISEJÍCÍ ZODPOVĚDNOST I VŮČI VŠEM. POKUD, OVŠEM, KDOKOLI, PROVOZUJE JAKOUKOLI FORMU FAŠISMU, A NAZÝVÁ JI NAPŘÍKLAD NEVINNÝM HUMOREM, ČI VLASTENECTVÍM.. MUSÍ POČÍTAT, V ČASE, 
 I S TRESTEM BOŽÍM. 

STAČÍ VÁM TOHLE PRO POCHOPENÍ TÉMATU TOHOŤ ? 

Jsou Lidé, kteří **Mým** řádkům z nejrůznějších důvodů nevěnují dostatečnou pozornost, které to ani nezajímá, někteří nejednou **Moje** řádky tyto, Moje Písmo, třeba i názvu.. po svém.. třeba kravinami..

NO, Současná 
,,Komunistic China mentality strategie", 
TA si Rádoby svou oběť, Rádoby své oběti, OBTOČÍ, I USMĚVAVĚ, 
AVY JE PAK ZOTROČILA, SEJMULA. 
TÓ máte, JAKÓ, když chovatel králíků chová je na jídlo.. Ponejprv je na malé králíčky hodnej, vykrmuje je, aby později jim, po jednom, či i jinak, dal smrtící ránu, prvoútočně, za uši. Aby ho, králíčka.. , mohl sníst. 
Já tedy maso dlouho už, NEJÍM. 
Kvůli tomu, abych se mohl Já NAJÍST, NEMUSEJÍ JINÉ BYTOSTI ZEMŘÍT. 

**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**)

~~~

6.11.2020: Morálka Televizní ?.. posuďte sami:

~~


Populární příspěvky z tohoto blogu

Informativně:

Sen & Co je VÍC ? ( hádanka )